OFERTA EDUCAȚIONALĂ pentru Grupa Montessori de grădiniță

 Ce oferim:

  • Un mediu prietenos, sigur și stimulativ de dezvoltare a copilului, care îmbină în mod armonios principiile pedagogiei Montessori cu cele ale educației tradiționale.
  • O profesoară educator licențiată, cu multă experiență, care adoptă în lucrul cu copiii misiunea, valorile și obiectivele de educație și de viață în comunitate în care crede grădinița Montesara. Ea se află într-un program de trei ani de pregătire în educația Montessori, cu stagii în străinătate și multe ore de studiu și practică supervizată.  
  • Peste 100 de materiale de lucru la clasă specifice pedagogiei Montessori – obiecte atrăgătoare și interesante pentru copii, realizate conform standardelor internaționale, care reprezintă kit-ul de aplicare a pedagogiei Montessori în orice școală sau grădiniță de acest tip din lume.
  • O curriculă de studiu aprobată de Ministerul Educației Naționale astfel încât tranziția spre alte forme de învățământ de stat sau particulare să fie foarte simplă.
  • Activități extracurriculare mutiple, în funcție de nevoile și dorințele copiilor și ale părinților din comunitatea noastră. Programul de limba engleză, adaptat nevoilor copiilor și cu frecvența pe care o considerăm optimă pentru aceștia, inclus în pachetul de bază.
  • Un furnizor care asigură mesele în sistem catering, verificat și având toate autorizațiile necesare pentru această activitate, flexibil și atent față de cerințele părinților. Asistent medical prezent 8 ore/zi în cadrul grădiniței, supervizat de un medic pediatru care ne face vizite săptămânale. 
  • Excursii la munte, tabere, expunerea copiilor la evenimentele și locurile interesante pentru evoluția lor 

 

 

OFERTA FINANCIARĂ

Taxa lunară program 8:00 – 12:00              1150 lei/lună – cu mic dejun, fără prânz

Taxa lunară program 8:00 – 13:00              1500 lei/lună – cu masă de prânz și gustare inclusă

Taxa lunară program 8:00 – 16:30              1700 lei/lună - cu masă de prânz, gustare și somn (sau joacă)

Taxa lunară program 8:00 – 18:00              1800 lei/lună – cu masă de prânz, gustare, supraveghere after-school

Taxă suplimentară pentru supraveghere 18:00 – 19:00 – 100 lei/lună, indiferent de numărul de zile în care s-a accesat acest serviciu.

Plata este obligatorie pe tot parcursul anului, indiferent de prezența sau absența copilului înscris la program, timp de 11 luni din an. În lunile de vară, părinții pot alege 4 săptămâni în care să nu achite costul grădiniței pentru perioada de concedii. Pentru lunile care includ perioade de vacanță (septembrie – iulie), taxele de școlarizare se plătesc integral.
Taxa de înscriere/rezervare a locului – 500 lei – se plătește o singură dată pe an, în momentul înscrierii sau reînscrierii, și este nereturnabilă.

 

Reduceri:

  • pentru plata tarifului anual într-o singură tranşă (septembrie) se acordă o reducere de 10%;
  • se acordă o reducere de 20% pentru un copil, în situaţia în care doi frați sunt  înscrişi la Grădinița sau Școala Montesara
  • se acordă o reducere de 20% pentru al doilea copil și 25% pentru al treilea copil în situaţia în care trei frați/surori sunt  înscrişi/înscrise la Grădinița sau Școala Montesara, indiferent de nivel;

 

 

Comunitatea - Grupa de grădiniță Montessori - pentru copii de la 1.5 ani

Program zilnic - Grupa de grădiniță Montessori - pentru copii de la 1.5 ani

Inscrieri - Grupa de grădiniță Montessori - pentru copii de la 1.5 ani